Vriendenpodcast

In de vriendenpodcast krijg je de kans om mij beter te leren kennen. En wel via mijn vrienden. Want met wie je om gaat zegt een hoop over jezelf. En laat ik nu net hele leuke en inspirerende vrienden hebben. Ook is het voor mij de beste manier om bekend te raken met het maken van podcasts.

Kaspar

In de podcast met Kaspar spreken we over het feit dat we al vanaf 2 jarige leeftijd met elkaar optrekken. We zijn sindsdien altijd beste vrienden gebleven en hebben een bijzonder diepe band opgebouwd. Samen met Kaspar heb ik een hoop nieuwe ervaringen gedeeld zoals de Ayahuasca ceremonie. Ook delen we een positieve kijk op de toekomst van de mensheid maar niet zonder het doormaken van onze angsten met (innerlijke)groei als gevolg.
Niels

Niels is de man waar ik op dagelijkse basis de wereld probeer te duiden om niet in gekte te vervallen. Of dit lukt of averechts werkt is niet altijd duidelijk. Wat wel duidelijk is is dat we ontzettend veel lol maken op wat de gemiddelde man zijn werkdag noemt. Eén ding is voor ons altijd duidelijk: Werk is onderdeel van het leven en het leven dient plezierig en aangenaam te zijn. Daar doen we dus ook alles aan.
Melanie

Met Melanie heb ik in korte tijd een mooie vriendschap opgebouwd. Gebaseerd op onze voorliefde voor de ‘filosofie des levens’ hebben we heel wat avondklokken weggepraat. Voor tijdens en na de gitaarlessen. In de podcast spreken we over de ideale wereld, het loslaten van angst en het opstaan om je innerlijk vertrouwen te volgen.
Wouter

Wanneer je met Wouter een podcast op neemt dan weet je één ding zeker. Het gaat een goed gesprek worden. Wouter is in staat om ieder onderwerp vanuit meerdere hoeken te belichten. We bespreken hoe onze vriendschap tot stand is gekomen en vragen ons af wat het eigenlijk maakt dat we elkaar zo goed kunnen luchten en zien. Ook kijken we alvast even vooruit op het toen nog toekomstige vaderschap. Waar Wouter zelf zijn sporen al verdiend heeft in het mooiste baan ter wereld, die van papa zijn.
Peter

Met Peter heb ik een speciale gast in mijn vriendepodcast. Dat ik mijn vader als een vriend beschouw en vanaf wanneer dat eigenlijk het geval is bespreken we. Maar ook de vader-zoon reizen die we op mijn 12,5 en 25 jarige leeftijd ondernamen komen aan bod. Als iemand kan praten als Brugman dan is het Peter wel en mede daarom heb ik ook nog een pionierspodcast met hem opgenomen over zijn boeken trilogie “De Eveninlegende”
Martijn

Met Martijn diep ik in het voorjaar van 2021 de huidige tijd wat uit. Verbazing met een lach en een traan zou je het kunnen noemen. Ook spreken we over het zijn van broers. En dat is altijd interessant natuurlijk. Samen wachten we al jaren (on)geduldig tot een grotere groep de ogen gaat openen en bewuster wordt van de wereld waar we in leven. En wat betekent het eigenlijk om een Westdorp te zijn? We hebben het er allemaal over.
Hilmar

Als liefde op het eerste gezicht ook bestaat voor vrienden dan is dat met Hilmar en mij van toepassing. Een soort directe herkenning van elkaar leidde in korte tijd tot een mooie vriendschap met een hoop aan gemeenschappelijke interesses. Hilmar leeft het leven van wat ik als pionier beschouw. Mede daardoor hebben we later een zeer succesvolle pionierspodcast op kunnen nemen over zijn voettocht naar Santiago de Compostella.
Vincent

Met Vinny de Viking ga ik in gesprek in wat een kruising tussen een Pionierspodcast en een Vriendenpodcast is geworden. We bespreken zijn aandeel in de muzieksamenwerking die hij heeft met Niels. Het maken van hiphop beats was nieuw voor hem maar gaat het steeds beter af. Ook spreken we veel over Niels zelf zoals dat gaat bij gemeenschappelijke vrienden. De samenwerking heeft beiden in ieder geval een hoop gebracht en laat zien dat er op het gebied van creatie een hoop mogelijk is. Als je maar wil!