Pionierspodcast

Op deze pagina vind je de gesprekken met de pioniers. Intense gesprekken met mensen die met passie en vertrouwen een weg ingeslagen zijn. Of bijzondere ervaringen ondergaan zijn. En waar ze met trots over willen vertellen. Elk gesprek kent ook een verhaal vanuit mijn perspectief, de reispionier. Die vind je terug op de verhalenpagina.

Seizoen 3

Reispioniers
Reispioniers
Iris de Leeuw - Reispionier
/

Seizoen 2

Pionierspodcasten Seizoen 2
Pionierspodcasten Seizoen 2
#3 De illusie industrie met Melanie Mehrer
/

In nummer 3 van seizoen 2 van de pioniers podcast serie spreek ik met Melanie Mehrer over haar boek “De illusie industrie”. Het is de tweede podcast die ik met Melanie opneem. We hebben het over de heilige huisjes in onze samenleving. Die eraan bijdragen dat vele mensen niet het leven leiden waar ze oprecht blij van zouden worden.

Pionierspodcasten Seizoen 2
Pionierspodcasten Seizoen 2
#2 Marion van Schagen - "Het Licht"
/

Met Marion heb ik het gehad over de intuïtieve reizen naar Noorwegen, Groenland en vooral IJsland. Marion vertelt wat haar oorspronkelijk aantrok om de groepsreizen te ondernemen. IJsland heeft haar hart gestolen en leent zich dan ook erg goed voor dit soort bewustzijnsverruimende reizen. Naast deze reizen ontvangt Marion mensen in haar praktijk genaamd Het Licht. Voor meer informatie kun je terecht op de website.

Pionierspodcasten Seizoen 2
Pionierspodcasten Seizoen 2
#1 Tamar Valkenier - Fulltime Avonturier
/

In deze paasaflevering gaan we de diepte in met Tamar Valkenier. Deze Fulltime Avonturier schreef het gelijknamige boek. Tamar reist de hele wereld over om avonturen te beleven. Hoe ze op dat idee kwam en wat ze zoal tegen komt, hoor je in de podcast. Tamar Valkenier kwam al eerder in tal van podcasts en zelfs in het programma “Naar het eind van de wereld” van Floortje Dessing. En in het programma “Boeddha in de polder” van Joris Linssen. Tamar is wat mij betreft de ultieme reispionier!

Seizoen 1

Reispioniers
Reispioniers
Ernst Schmidt - Hoeveel pijn kan een mens dragen?
/

In een diepgaand gesprek deelt Ernst hoe zijn recente Ayahuasca ervaring verregaande invloed op zijn leven heeft gehad. Een ervaring die hij in ging met de vraag: “hoeveel pijn kan een mens dragen?”. De doorgemaakte inzichten zorgen voor een nieuw en verruimd perspectief op zijn leven hier op aarde. Dit is de laatste aflevering van seizoen 1 en een echte topper!

Reispioniers
Reispioniers
Hennephuis in Oudega
/

In deze podcast spreekt Ester over de ervaringen die zij en haar man Huub hebben ondervonden bij het creëren van hun droomhuis. Lees hier het verhaal van mijn ervaring bij het Hennephuis in Oudega.

Reispioniers
Reispioniers
De Eveninlegende - Peter Westdorp
/

In dit uitgebreide boekverslag over de trilogie “De eveninlegende” praat ik met auteur Peter Westdorp. Onder andere over de overeenkomsten van uitdagingen die de vredelievende volkeren in het boek met de huidige tijd. Verder spreken we over een serie aan bijzonderheden en synchroniciteit die zich tijdens en voor het schrijven van het boek ten toon spreidde.

Reispioniers
Reispioniers
Hillmar Schipper - De wandelman
/

Hilmar Schipper a.k.a. de Wandelman liep vast in het systeem en kwam er achter dat zijn pad anders lag. Tijdens de tocht naar de Santiago de Compostella kwam het inzicht, dit is wat ik wil. Nu loopt hij weer vol geluk het leven door. En wel als de Wandelman.

Ben je nog lang niet uitgeluisterd?

Ga dan hier naar de vriendenpodcastpagina.